9 AY ÖNCE TAMAMEN KAPATILARAK FAALİYETİNE SON VERİLEN KARABÜK VATAN HASTANESİNİN YENİDEN AÇILACAĞINI AÇIKLAYAN CEMAL ÖZCAN “KARABÜK VATAN HASTANESİNİN KAPANMASINA GÖZ YUMAMAZDIK. ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEKRAR HİZMETE GİRECEK” DEMİŞTİ


 

CEMAL ÖZCAN’IN AÇIKLAMASININ ARDINDAN 4 AY GEÇTİ VE HALA EN KÜÇÜK BİR GELİŞME YOK


 

vatan-acilacakmi

 

Karabük’ün en eski özel hastanesi olan Karabük Vatan Hastanesi, bağlı olduğu Universal Grup’un mali sıkıntıya girmesi ile uzun süre sıkıntılar içine girmiş ve ardından da geçtiğimiz Şubat ayında tamamen faaliyetlerine son vererek kapanmıştı.

Vatan Hastanesinin kapanması ile birlikte 150’ye yakın hastane çalışanı işsiz kalmış ve bir süre eylemlerde bulunmuşlardı.

Vatan Hastanesinin kapanmasından dört ay sonra, 13 Haziran tarihinde Karabük basınına yazılı bir açıklamada bulunan Cemal Özcan, Universal Grup’u satın aldığını belirtmişti.

Karabük’ün yetiştirdiği ve İzmir’de Tıp Merkezi sahibi olan Cemal Özcan, Universal Grup’u Azmi Ofluoğlu ile yaptıkları görüşmeler sonrası aldığını ve Karabük Vatan Hastanesinin de en kısa sürede eskisinden daha güçlü bir şekilde açılacağını söylemişti.

Özcan’ın yaptığı bu açıklamanın ardında dört ay geçmesine rağmen hiçbir gelişme olmaması, “Acaba açılacak mı?” sorusunu akıllara getiriyor.

Öte yandan, yeniden işbaşı yapma umudunu taşıyan Vatan Hastanesi çalışanları ise Cemal Özcan’dan yeni bir açıklama bekliyorlar.

 

Editör: Haber Merkezi