KRB_0525Karabük Valisi Orhan ALİMOĞLU, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit TOKMAK, Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat TEZSEVER ve Safranbolu Kaymakam’ı Murat BULACAK Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar’ın yanı sıra Meclis Başkanı Ahmet Şahin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Erikçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Osman İyigüngör ve T. Tuncay Coşkun hazır bulundular.

Safranbolu’nun genel ve güncel konuları üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Meclis Başkanı Ahmet ŞAHİN , ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür ederken, Safranbolu TSO’ nun güncel çalışmaları hakkında da bilgiler vererek Safranbolu’nun daha ileri seviyeye ulaşabilmesi adına gereken desteğin verilmeye devam edileceğini, ortak projelerle de katkı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Yönetim Kurulu üyeleri konuklara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Editör: Haber Merkezi