Karabük Valisi Orhan Alimoğlu Yenice ilçesine giderek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.


 

20141119AW248076_03Vali Alimoğlu’nun Yenice ilçesindeki programına, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Müftüsü Halil Bektaş ve daire müdürleri katıldı.

İlk olarak Yenice Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu ve beraberindeki heyeti Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, İl Genel Meclis Üyeleri ve daire müdürleri karşıladı. Karşılama töreninden sonra Kaymakamlık makamında Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat’tan bilgilendirme alan Vali Orhan Alimoğlu daha sonra Yeniceli öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakamlık toplantı salonunda öğrencilerle sohbet eden Vali Orhan Alimoğlu öğrencilere kitap hediye etti.

Daha sonra Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’yı makamında ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Zeki Çaylı’dan ilçe ile ilgili bilgilendirme aldı. Yenice ziyaretine Yortan Beldesini ziyaret ederek son veren Vali Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’den belde ile ilgili bilgilendirme alan Vali Orhan Alimoğlu kısa süre sohbet ettikten sonra Yenice ziyaretini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi