20140227AW019838_04KARABÜK VALİSİ ORHAN ALİMOĞLU: “FAYDASIZ, LÜZUMSUZ, GEREKSİZ, YANLIŞ İŞLERİ AZALTMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ”


 

Valiler Kararnamesi ile Karabük’e atanan Orhan Alimoğlu, görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Karabük’e atanan Vali Orhan Alimoğlu yeni görevine başladı. Kente gelişi sırasında yeni mesai arkadaşları tarafından Valilik önünde karşılanan Vali Alimoğlu, , bugünden itibaren her yaştan, her işten, her halden bütün Karabüklülere hizmet borçları olduğunu söyledi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük’ün Şanlıurfa Valisi olarak atanmasının ardından Karabük Valiliği görevine İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle merkez Valisi Orhan Alimoğlu atandı.

Atama kararının ardından Vali Orhan Alimoğlu bugün karayolu ile kente geldi. Karabük Valiliği önünde protokol üyeleri ve kamu kurum müdürleri tarafından karşılanarak tek tek tokalaştı.

Vali Alimoğlu daha sonra makamına geçerek görevine başladı. Bizim bugünden itibaren her yaştan, her işten, her halden bütün Karabüklülere hizmet borcumuz var diyen Vali Alimoğlu, “Yani borçlu olarak işe başlıyoruz. Dürüst ve adil olmaya çalışacağız. Bütün doğru işlerde, faydalı işlerde, hayırlı işlerde bunları çoğaltmak için hep beraber, buradaki arkadaşlarımızla beraber, bütün Karabüklülerle beraber iyi işleri çoğaltmaya uğraşacağız. Faydasız, lüzumsuz, gereksiz, yanlış işleri de azaltmak için uğraşacağız. İşleri ehline verme prensibini unutmamalıyız, daima bunu göz önünde bulunduracağız. Garipleri, muhtaçları, kimsesizleri kollayacağız. Karabük’te bulunan herkesin emniyet içinde, huzur içinde, güven içinde yaşaması, işine gücüne devam edebilmesi temel esastır bunu unutmayacağız. Gençlerimizin iyi yetiştirilmesi. Çünkü bütün işin başı insan. Gençliği de iyi yetişirse sonrası kolay. Gençlerimizin iyi insanlar olarak yetişmesi için bu konuda hassas ve dikkatli olacağız. İnsanların bir çok ihtiyaçları var bunun için önce üretmesi lazım sonra harcaması lazım, yani her türlü üretimi, her türlü mal, hizmet, fikir üretimini artırmak temel prensibimiz olmalıdır. Her sahada israfı azaltmalıyız. Bütün bunları ciddiyetle, samimiyetle hep birlikte yapacağız ve İnşallah neticesinde de yüzü ak olarak görevimizi tamamlarız. Bütün Karabüklülere selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi