20140401AW050683_01Vali Orhan Alimoğlu ilçe gezilerine Yenice ile devam etti.

Vali Alimoğlu, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, İl Müftüsü Halil Bektaş, Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy ile birlikte Yenice Kaymakamlığını ziyaret etti.

Vali Orhan Alimoğlu ve beraberindeki heyeti Yenice Kaymakamlığı önünde Yenice Kaymakamı Resul Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve daire müdürleri karşıladı.

Karşılama töreni sonrasında Kaymakamlık makamına geçen Vali Orhan Alimoğlu Yenice Kaymakamı Resul Özdemir’den ilçe hakkında bilgilendirme aldı.

Bilgilendirme sonrası kısa bir açıklama yapan Vali Alimoğlu “İlimizi ve ilçelerimizi tanımak maksadıyla fırsat buldukça ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Gördüğümüz kadarıyla ilk edindiğimiz intiba güzel, ferahlık veren bir ilçemiz. İlçemizin içinden geçen filyos çayı da ayrı bir güzellik veriyor. Yenice’li vatandaşlarımıza selamlarımı yolluyor sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.

Daha sonra Yenice Cumhuriyet Savcısı Enis Seyis ve Hâkimler Şemsi Tozoğlu ile Bünyamin Yıldırım’ı ziyaret eden Vali Alimoğlu ziyaret sonrası ilçeden ayrıldı.