20140523AW098297_01Karabük Valisi Orhan Alimoğlu Safranbolu Karıt Sanayi Sitesinde Orman Ürünleri üzerine kurulan bir işyerinin açılışını yaptı.

Açılışa Vali Alimoğlu’nun yanı sıra, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Siyasi Parti Başkanları, Daire Müdürleri ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından işyeri kurdelesini Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Garnizon Komutanı Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ile birlikte kesen Vali Alimoğlu “İlimizde ticari müesseselerin çoğalması hepimiz için sevindiricidir. Açılışını gerçekleştirmiş olduğumuz bu mağazanın ülkemize, milletimize ve Karabük ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kurdele kesimi sonrasında mağaza içinde kısa bir gezi yapan Vali Alimoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Gürmen Tekstil Fabrikasına giderek üretim bandında incelemelerde bulundu ve fabrika yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi