Karabük Valisi Orhan Alimoğlu köy gezileri kapsamında Kılavuzlar Köyü, Yörük Köyü ve Bulak Köylerini ziyaret etti.


 

20140423AW070109_02Köy ziyaretlerinde Vali Orhan Alimoğlu’na Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Vali Yardımcısı Erkan Çapar, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Müftüsü Halil Bektaş, Mahalli İdareler Müdürü Engin Eren eşlik etti.

Köy ziyaretlerine ilk olarak Kılavuzlar Köyünden başlayan Vali Alimoğlu ve beraberindeki heyet, burada köy muhtarı Mithat Gümüş, azalar ve köylüler tarafından karşılandı.

Köy Muhtarından köy ile ilgili bilgilendirme alan Vali Alimoğlu daha sonra köylülerle sohbet etti.

Köy ziyaretlerine Yörük Köyü ile devam eden Vali Orhan Alimoğlu burada Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Yörük Köyü Muhtarı İbrahim Sarı, azalar ve köylüler tarafından karşılandı. Eski çamaşırhane ve köy içinde kısa bir gezi yapan Vali Alimoğlu Yörük Sofrasına geçerek burada köylülerle sohbet etti. Köy gezilerinin son durağı olan Bulak Köyünde Muhtar Emin Güne ve köylüler tarafından karşılanan Vali Alimoğlu ve beraberindeki heyet burada köy muhtarından bilgilendirme aldıktan sonra köylülerle sohbet ederek ziyaretlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi