Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, .Yücel Huzurevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında Yücel Huzurevi Sakinleriyle bir araya gelerek birlikte iftar yaptılar

Vali Yardımcısı Muhammed Akın ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç'in eşlik ettiği iftar programında akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlar açıldı. 

Yemek duasının ardından Huzurevi sakinlerinden Ekrem Ulus amcamızın okuduğu şiir ve Mehmet Özer Amcamızın seslendirdiği "Sordum Sarı Çiçeğe" ilahisi ile iftar programı sona erdi. 

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Vali Gürel "Ramazan ayınız mübarek, tuttuğunuz oruçlarınız kabul olsun. Bugün iftarımızı sizlerle birlikte yapalım istedim bundan sonra da sık sık sizlerle birlikte olacağız. Ramazan ayının manevi ikliminde böyle güzel bir vesileyle sizlerle birlikte olmanın, birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşamaktayız." dedi

Oldukça samimi ve sıcak bir havada yenilen iftar yemeğinin ardından huzurevi sakinleriyle çay içerek sohbet eden Vali Gürel daha sonra Huzurevi Bocce Takımı ile maç yaptı.

Huzurevleri arasında oynanan Bölge Şampiyonasında şampiyon olarak ilimizi Antalya'da temsil eden Yücel Huzurevi Bocce takımıyla kıran kırana maç yapan Vali Fuat Gürel müsabakayı 2-1 kazanan Yücel Huzurevi Bocce Takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi