Köy ziyaretlerine devam eden Vali Fuat Gürel, merkez ilçeye bağlı Şenler ile Sipahiler köyünü ziyaret ederek köy sakinlerini dinledi. 

Köylerin sorunları hakkında da bilgiler alan Vali Gürel, İl Özel İdaresi tarafından yapılan Şenler Köyünden Keltepe'ye ve Keltepe Kayak Merkezine ulaşımı sağlayan yolda yapımı tamamlanan sıcak asfaltda incelemelerde bulunarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun'dan bilgiler aldı. 

Şenler Köyü Muhtarı Erdoğan Adakan ve Sipahiler Köyü Muhtarı Vedat Özdemir'den köylerinde yaşayan nüfus sayısı, tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile köylerinin sorunları hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, köy sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.
 
Köy sakinleri ve muhtarları tarafından belirtilen tüm taleplerin takipçisi olacağını belirten Vali Gürel, misafirperverlikleri için teşekkür ederek imkanlar dahilinde tüm sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Köy ziyaretlerinde Vali Fuat Gürel’e İl Jandarma Komutanı J Kd Albay Garip Gümüş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, İl İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren, Merkez İlçe Karakol Komutanı Ercan Ceylan ile İl Genel Meclis üyeleri Hasan Yıldırım, Tevfik Ayvalık ve Mehmet Çetin eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi