Vali Orhan Alimoğlu Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal’ı ziyaret etti.


 

20140429AW075249_01-(1)Vali Alimoğlu’nu oda binası önünde TSO Başkanı Sedat Namal, TSO Meclis Başkanı Timurçin Saylar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Sedat Namal “Göreve geldiğimizde dört ana hedef belirlemiştik. Bunlardan en önemlisi yeni hizmet binasının yapımıydı. Bu konuyu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Bunun yanında OSB’nin genişlemesi ile ilgili de elimizden geleni yaptık. Filyos Limanı projesi de bizim için çok önemliydi, elimizden geldiği kadar takip ettik ve gelinen süreçte takip etmeye de devam ediyoruz. Belirlediğimiz hedeflerden bir diğeri de Jojistik Köy Üssü projemizdi. Bu projemizi de Filyos Limanı ile bağlantılı olarak OSB’de ve Karabük’te bulunan fabrikalar noktasında demiryolu bağlantısı ile beraber faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Bununla ilgili yer arama çalışmalarımız devam ediyor. Ziyaretinizden dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Hem fikir alışverişinde bulunmak hem de iade-i ziyarette bulunmak için Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettiğini ifade eden Vali Orhan Alimoğlu “Bizim geleneklerimizde bir yerde, bir şehirde üç unsur önemlidir, bunlar sacın üçayağı gibidir, birbirlerini bütünlerler ise işler iyi gider. Âlimler ne yapılacağını söylerler, ümera asayişi, disiplini sağlar, tüccarlar ise lazım olan malı, hizmeti alırlar, satarlar, üretirler böylelikle bir memlekette düzen olur. Ticaret ve Sanayi Odalarımız sivil toplum kuruluşlarının en önemli temsilcisidir. Sizlerle her zaman fikir alışverişi içinde olacağız, karşılıklı olarak birbirimizle yardımlaşarak yapılması gereken işleri süratli ve isabetli yapmaya gayret edeceğiz. Sizlere hayırlı işler ve kolaylıklar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardında ziyaret sohbet şeklinde devam etti.