TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI YILDIRIM DEMİRÖREN VE TÜRKİYE KULÜPLER BİRLİĞİ VAKFI HEYETİ CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ


 

ESKİ KULÜP BAŞKANI H. FERİDUN TANKUT’UN KARABÜKSPOR KULÜBÜNÜ TEMSİLEN KATILMASI ŞAŞKINLIĞA NEDEN OLDU


 

karabukspor-cbaskanligi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Saray’da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i, Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Göksel Gümüşdağ'ı ve Kulüp Başkanlarını kabul etti.

Kulüp Başkanlarının Cumhurbaşkanını ziyaretinde Kardemir Karabükspor’u temsilen, eski kulüp başkanı H. Feridun Tankut’un katılması ise “Ne alaka” sorusunu Karabük’te gündeme getirdi.

tankut-cbaskani‘Cumhurbaşkanı makamına Kardemir Karabükspor Kulübünü temsil edecek Yönetiminde hiç mi kimse yok?’ dedirtecek bu gelişmeyi araştıran Karabük Net Haber, daha da ilginç bir konuya ulaştı.

Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan’ın, Tankut’u arayarak, işlerinin yoğun olduğunu ve Cumhurbaşkanı ziyaretine kendisinin katılmasını istediği öğrenildi.

TFF Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı ziyareti gibi önemli bir olayı, Karabükspor Kulübü ile hiçbir resmi bağı olmayan bir ismin temsil etmesi, tam bir skandal olarak değerlendiriliyor.

Kardemir Karabükspor’un 7 kişiden oluşan yönetim kurulu hazır dururken, Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan’ın H. Feridun Tankut’un Cumhurbaşkanı ziyaretine katılmasını istemesine bir anlam verilemiyor.

Mustafa Yolbulan, kendi yönetimini hiçe sayarcasına böyle bir tasarrufta neden bulundu?

Yolbulan’ın bu soruya cevaben, önümüzdeki günlerde Karabükspor taraftarlarını rahatlatıcı bir açıklama yapması bekleniliyor.