20140419AW066995_03-(1)Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Beldelikten düşerek köy statüsüne geçen Ovacuma’ ya giderek incelemeler de bulundu


 

Genel Sekreter Mehmet Uzun ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım beraberinde Safranbolu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve Safranbolu İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Sözen ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal’la birlikte belde statüsünden köy geçen Ovacuma’da incelemelerde bulundu.

Uzun ve beraberindekiler ilk önce eski belediye binasına geçerek köy muhtarı ve İl Özel İdareye devredilen personellerle toplantı yaptı.

Yapılan toplantı sonunda Genel Sekreter Mehmet Uzun, “Ovacuma 30 Mart yerel seçimlerinden sonra İl Özel İdaremize personeli ile birlikte devredildi. Biz bugün buraya gelerek belediye zamanında işlerin nasıl yürütüldüğü ve bu çalışmaların bundan sonra nasıl yürütüleceği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Yapılan değerlendirme sonucu Belediye olarak çalışan personelin aynen burada kalarak hizmetler aksatmadan yürümesi sağlanacak. Araçlarında İl Özel İdaremiz Atölyesinde bakımı yapılarak faal hale getirilip 2 kamyon, 1 greyder, 1 çöp arabası, 1 adet itfaiye aracı ve 1 adet yükleyicinin burada sabit olarak kalarak acil olan işleri yürütmesi sağlanacak. Belediye zamanında olduğu gibi haftada 2 gün çöpler toplanacak ve vatandaş mağdur edilmeyecektir. Kış sezonundan çıkıldığı şu günlerde köy yollarımızın durumu incelenecek ve acilen greyderli bakımı yapılacak” dedi.