AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL “SON GÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”


 

uysal-19102015

AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Karabük'ümüzde ve İlçelerimizde sıkmadık el bırakmadan seçim çalışmalarımızı son güne kadar sürdüreceğiz” dedi.

1 Kasım seçimlerine kısa bir zaman kala çalışmalarını daha da hızlandıran AK Parti Karabük milletvekili adayı Uysal, bu kapsamda Bağ Essan Sanayisi’nde her hafta başı dua ile iş başı yapan esnaflar ile bir araya geldi.

Duanın ardından da esnaflara hayırlı işler dileyen Uysal’a, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, İl ve İlçe teşkilatı ile birlikte çok sayıda partili eşlik etti.

Karabük ve ilçelerinde sıkılmadık el bırakmadan seçim çalışmalarını son güne kadar sürdüreceklerini belirten Uysal, şunları söyledi;

“İstikametini bizzat milletin belirlediği bir parti olan AK Parti, uzun yolculuğu boyunca bu anlayıştan hiç geri adım atmamıştır, her zaman milletin içinde olmuştur. AK Parti’nin bu anlayışı ve siyaset tarzı 14 yıllık sürede, Cumhuriyetimizin geçmiş birikimlerine sıçrama yaptıracak yenilikler eklemiş, çok kısa sürede sayısız hizmeti aziz milletimize sunmuştur. Bu yapılan hizmetler milletimiz ile birlikte yapıldı. 1 Kasım’da inşallah yine tek başına, iş başına gelecek olan AK Parti iktidarı ile yine milletimiz ile birlikte bu hizmetlerimizi yapmaya, tamamlamaya devam edeceğiz. Bu kapsamda da çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Son güne kadar sıkmadık el bırakmadan çalışacağız. Allah’ın izni ve milletimizin de takdiri ile 1 Kasım’da iktidara geldiğimiz de hizmetlerimize devam edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi