UYSAL, “SAFRANBOLU HALKI BİZLERİ YETKİLENDİRECEK”


 

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL, “1 KASIM ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR”


 

uysal-17102015-1

AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu’da ziyaretlerde bulundu.

Uysal’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Genel Meclisi üyeleri, İl ve İlçe Teşkilat kademeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.

1 Kasım seçimlerine kısa bir zaman kalması sebebiyle çalışmalarını da hızlandıran AK Parti Karabük milletvekili Uysal, Safranbolu ilçesinde ziyaretlerini devam ettirerek; Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, Safranbolu Kaymakamlığı, Safranbolu Müftülüğünü ziyaret ederek, Safranbolu Mahalle ve Köy muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi.

Safranbolu Belediyesinin ve Safranbolu’nun kendileri ve ülke için önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Uysal, konuşmasını şöyle sürdürdü;

uysal-17102015-2“Safranbolu’da çok önemli bir turizm ve tarih potansiyeli vardır. Bu potansiyel her insanın burayı görmek istemesi ve burada bir gün bile olsa konaklama isteğinin olması bizim için çok önemli.

Bu tarihi ve kültürel mirasımızı korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak bizlerin asil görevleri arasında yer almaktadır.

Rektörlüğümüz döneminde bizler de bu çalışmaları yaparken Safranbolu Belediyemiz ve Kaymaklığımız ile birlikte hareket ettik.

İnşallah 1 Kasım seçimlerinde Safranbolu halkı bizleri yetkilendirecek ve çalışmalarımızı siyasi iradeyi de arkamıza alarak devam ettirmemizi sağlayacaktır”

Uysal, gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Safranbolu Mahalle ve Köy muhtarları ile bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi