AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal Karabük Yücel Huzurevi'ni ziyarette bulunarak, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.


11079628_1475175272727037_7498574231375263537_n  Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde geçmişte sıkça tekrar eden ziyaretlerini bu yılda devam ettirdi. Huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet eden ve vakit geçiren Uysal, “Yaşlılarımız için geçmişte gerek Üniversitemizde gerekse huzurevimizde birçok program gerçekleştirmiştik. Bugünde yine onlarla birlikteyiz. Gülen yüzlerinden gülücükler hiç eksik olmaz inşallah. Karabük Yücel Huzur Evi Müdürü Murat Sevinç’e ve tüm çalışanlara da kolaylıklar diliyorum.” şeklinde açıklamar yaptı.

Ayrıca aday adaylığı sürecinin sonuna yaklaşılırken ulaşabildiği hemen her kapıyı çalan ve halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Uysal, zamanını en verimli şekilde kullanarak bir güne birden çok etkinlik sığdırıyor. Çalışmalarına büyük bir kararlılıkla devam eden Karabük Üniversitesi Eski Rektörü Burhanettin Uysal, "Bu güne kadar hiç bir işe yarım elle sarılmadık. Yapmak istediğimiz şey için karar verdik ve dört elle sarılarak başardık. Bundan sonrada Ak Partimiz ve ülkemiz için en iyisini yapabilmek adına yılmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

burhanettin uysal

"SAHAYA İNMEM BENİM İÇİN ZOR OLMADI"

Ak Parti Aday Adayı Burhanettin Uysal katıldığı özel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada " Biz 20 yıldır Karabük halkı ile birlikte çok güzel işler gerçekleştirdik, Karabük Üniversitesi gibi bir eseri ortaya koyduk. Zaten şahsım Karabük halkıyla, il yöneticileriyle ve STK'larla bire bir iletişim halindeydi. O yüzden sahaya inmem, pazar yerinde dolaşmam benim için hiç zor olmadı. Çünkü tanıdığımız insanlar, onlar beni şahsen biliyorlar. Ben çok memnunum, çok mutluyum. Çünkü geçmişten gelen bir dostluğun katlanarak devam ettiğini görüyorum" dedi.

Program sunucusunun "Karabük'te mutlaka bir sürü şey yapıldı, belki birazdan bir kısmını gösterebiliriz ama sizden ne beklentileri var talepleri nedir?" sorusu üzerine Uysal, " Tabi diğer arkadaşlar neyle karşılaşıyor onu bilemem ama az önce belirttiğim gibi bizim Karabük halkı ile olan ortak paydamız üniversite. Büyük bir kesim benim şahsımın rektörlüğü devam ettirmem gerektiğini, siyasete girmemem gerektiğini söylüyorlar. Rektörlükten ayrılmamla birlikte üniversitede bu gelişme ivmesinin düşeceğini belirtiyorlar. Onun haricinde halktan henüz  çok fazla bize bir talep gelmiyor. Çünkü henüz aday adayıyız. Partiyi fiilen temsil etmemiz gerekiyor. Biz daha çok kendi kafamızdaki projeleri anlatmaya yöneliyoruz. O konuda destek ve taktirlerini alıyoruz. Ama 7 Nisan'dan sonra bu soruyu sorarsanız hem Ak Parti adına fiilen cevaplama hemde halkın bu soruları tam merkezine sorma hakkını elde etmiş olurlar. Biz daha çok şahsımızı anlatmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"BİZ YAPTIKLARIMIZI ANLATIYORUZ"

"İktidarda uzun bir süre kalan Adalet Ve Kalkınma Partisi var ve sonuçta Karabük'e yapılan en büyük eserlerden biri üniversite ve Kardemir'in iyileştirilmesi vede buna benzer bir sürü yatırımlara imza atılmış. Bu size gittiğiniz yerlerde bir rahatlık veriyor mu?" sorusuna " Elbetteki veriyor. Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Bunlar bizim yapacaklarımız değil diyoruz. Birde yapamadıklarımız var. Biz bunları yapmak istediğimizi söylüyoruz... Yapamadıklarımızı maddeler halinde yazdığımız zaman bunların Karabük halkından beklenildiğini ve kısa sürede Karabük halkının gücüne güç katacağını onlarda tasdik ediyor." şeklinde cevap veren Uysal, "Aslında şahsımın Karabük halkı ile paydasının eşit olduğunu, aynı yöne koştuğumuzu ve geçmişten gelen hızımızın kesilmeden devam ettiğini görüyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN MÜREFFEH ŞEHRİ OLMAK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ"

Karabük halkı ile el ele çok güzel işler başardıklarını dile getiren Uysal, "Karabük şehri aydınlanmayı, çağdaşlaşmayı ve ekonomik refahı eğitimde arıyor. Bu nedenle de üniversitesine sahip çıkıyor. Diğer şehirlerimizde de üniversitelerimiz var, rektörler var bütçeler var. Ama halk desteği olmadan başarıyı elde etmek mümkün mü? Ben Karabük halkına güvendiğim için bu başarıyı yakaladık ve bundan sonrada Karabük halkı bu desteği verdiği sürece başarımıza başarı katacağımızı düşünüyorum. Yani bizim rakibimiz veya ulaşmak istediğimiz yer belirli bir şehir değil, biz Türkiye'nin en müreffeh şehri olmak için mücadele vereceğiz ve buna da ulaşacağımıza adım gibi eminim. İnşallah bu birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmaz, bu projelerimizde sapma olmaz. Gelecek Karabük için ve ülkemiz için çok parlak diyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi