AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AHMET USTAOĞLU KARABÜK’ÜN 2023 HEDEFİNİN OLMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ


 

a-ustauglu


Siyasi Partilerin belirlenen Belediye Başkan Aday Adayları çalışmalarına başladı. Adaylar kendilerini tanıtmaya ve projelerini anlatma çalışmaları içine girdiler.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ustaoğlu da Karabük’ün 2023 vizyonu olması gerektiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu;

"Karabük Eğitim, Sağlık, Kültür, Turizm ve Spor Kenti olarak 2023’e vizyonunu çizmelidir. 2023 Yılında Karabük’ün 500 Bin Nüfusa ulaşacağını göz önünde bulunduralım. 2023 Yılında Karabük Üniversitesi’nin öğrenci sayısı 100 Bin’i bulacaktır. Karabük Belediyesi insana odaklı bir belediyecilik hizmeti içine girmelidir.”

Karabük’ün nüfusu azalan civar köylerinin değerlendirilmesi gerektiğini de vurgulayan Ustaoğlu, Avrupa’da Bilimsel adı Geriatri olan Yaşlılara yönelik hizmetler yapılabileceğini anlatarak önemli bir projesi olduğunu söyledi.

Ustaoğlu, yaşlıları huzur evine tıkmamak gerektiğini ifade ederek “Yaşlılar için Huzur Köyü kurmalıyız. Yaşlıların son yıllarını huzur içinde geçirmeleri için kurmayı düşündüğümüz huzur köyünde, her türlü sosyal tesis olmalı. Küçük çaplı organik tarımlarını dahi yapabileceği Huzur Köyü sakinlerine yardımcı olacak bakım hemşireleri de bulunmalı ve böylece geniş çaplı istihdam da gerçekleşir.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi