İKİNCİ GRUP MAÇLARI ÖNCESİNDE 6 OYUNCU TRANSFER ETTİLER


 

20160127AW643724_01Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde 10. Grup'ta geride kalan 10. hafta sonunda lider durumda bulunan Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü, ilk grubun bitimine iki hafta gibi kısa bir süre kala liderliğini garantiledi. Güçlü ekip ikinci grup maçları öncesinde kadrosunu 6 oyuncu ve bir antrenör tranfser ederek takviye etti.

Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü ligde oynanacak olan zorlu 2. grup maçları öncesi 1 antrenör ve 6 oyuncu ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grup'ta birinci grubu lider bitirmeyi garinteleyen Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü tranfser atağına geçti. Kayseri ekibi Oral Arslan (Bursa Gemlik Gücümspor), Coşkun Çakmak (Çankırı Demirspor), Furkan yılmaz (Karabük Gençlikspor), Merte Sezer (Çankaya Üniversitesi Arı Koleji), Emre Güler (Tofaş Gelişim) ve Selahattin mert Arınç'ı (Ankara Anadolu Basket) transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.  Antrenör Bekir Eken ile de anlaşma sağlandı.

Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, konu hakkında yaptığı değerlendirme de "Ligde 1. grupta şuana kadar oynamış olduğumuz 10 maçta 9 galibiyet alarak lider durumda bulunuyoruz. 1.grubun tamamlanmasına 2 hafta var. Bu hafta deplasmanda Çat Gençlikspor ile haftaya da kendi sahamızda bir diğer Kayseri temsilcisi Uğurspor ile oynayarak ilk grup maçlarını tamamlayacağız.

2 .grup maçları için tekrar kura çekilecek şuan mevcut 12 grupta ilk 3 e giren tüm takımlarla eşleşme ihtimalimiz var. Bu ihtimalleri göz önüne alarak 2 grup maçlarını da iyi bir dereceyle bitirebilmek ve Kayseri'yi en iyi şekilde temsil edebilmek için 1 antrenör ve 6 oyuncu olmak üzere 7 yeni transfer yapmış bulunmaktayız.

Bu transferler takımızda tatlı bir rekabet ortamı oluşturacak. Amacımız yaptığımız bu transferlerle birlikte Kayseri Basketbolunu en iyi şekilde temsil ederek gruplarda gidebildiğimiz yere kadar ilerleyebilmek olacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi