20121229AW000164_02KBÜ Öğrenci Konseyi tarafından tanışma ve eğlence gecesi düzenlendi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından tanışma ve eğlence gecesi gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Semih Tavşan, “Aklı ve bilimi ilke edinmiş, Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş, modern ve her geçen gün Türkiye’de ve dünyada kendine saygın bir yer edinen Karabük Üniversitesi’nin 2012-2013 öğretim yılı Öğrenci Konsey Başkanıyım. Bu görevimde sizlere layık olmak temel hedefimizdir. Görevde bulunduğumuz süre içinde yenilikçi çalışmalar ortaya koymak için gereken neyse yapacağız. 2007 yılında kurulan ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen üniversitesi iddiasını taşıyan üniversitemiz kendisi ile beraber kurulan tüm üniversiteleri gelişimi ile geride bıraktığı gibi kendinden çok önce kurulan birçok köklü üniversiteyle yarışacak konuma gelmiştir.

Üniversitemiz öğrenci inisiyatifinin en üst düzeyde olduğu, öğrenci merkezli bir üniversitedir. Karabük Üniversitesi’nde bugüne kadar hiçbir karışıklık yaşanmamıştır. Biz olma duygusuyla, huzur, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde, Biz Karabük Üniversiteliler, belki de Türkiye’de ilk kez tüm öğrencileriyle Cumhurbaşkanımızı güllerle ve alkışlarla karşılayan ilk olma özelliğini daha kurulduğu yılda gösterdi, farklı olma özelliği taşıyan bir hareketi daha üniversitemizde sergiledik. Bundan sonra düzenlenecek herhangi önemli bir günümüzde de Sayın Başbakanımızı ağırlamaktan, karşılamaktan onur duyarız. Cumhurbaşkanımızı nasıl karşıladıysak Başbakanımızı da aynı şekilde karşılamaya hazırız. Biz Karabük Üniversiteliler olarak milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 76. yıldönümünde rahmetle anarken, bize armağan ettiği İstiklal Marşı’nın ruhuna ve manasına uygun davranmalıyız. Bu ülkenin gücü ve geleceği biz gençler olarak aldığımız eğitim ile ülkemizin gücüne güç katacağız. Biz Öğrenci Konseyi olarak sizlerin ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilmek üzere yönetimle öğrenciler arasında köprüyüz. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal ve çalışma arkadaşlarına, Konsey yönetiminde yer alan ve büyük özveriyle çalışan arkadaşlarım olmak üzere ilgili herkese şükranlarımı sunarım” dedi.
20121229AW000164_03
Son olarak Öğrenci Konseyi Başkanı Semih Tavşan, Öğrenci Konseyi üyelerini öğrencilere tanıttı. Konsey üyelerinin takdiminin ardından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç’in ilk kurayı çekmesiyle hediye takdimi başladı. Çekilişte hediye almaya hak kazanan öğrenciye hediyesinin verilmesinin sonrasında sahneye ilk olarak çıkan Grup LİMOS ve ardından sahne alan Sercan ve Mümin ikilisi sahnelemiş oldukları muhteşem performansları ile öğrencilerin final sınavları öncesi yorgunluğunu atmalarını sağladılar. Hep bir ağızdan söylenen şarkılar eşliğinde tanışma ve eğlence gecesi sona erdi.

Editör: Haber Merkezi