Karabük Üniversitesi öğrencileri, yaşlıları üniversitede ağırladılar.

 

20130328AW000507_03Yaşlılar Saygı Haftası çerçevesinde Genç Girişimciler Kulübü ve Kişisel Gelişim Kulübü “Bugünün gençleri dünün gençleri ile” projesi kapsamında Karabük Yücel Huzur Evi sakinlerini üniversitede misafir ettiler.

Etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal,Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay,Karabük Yücel Huzur Evi Müdür Vekili Mustafa Demirel,Karabük Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazilet Demirezen ve dernek üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Yaşlıların hepsiyle tek tek ilgilenen ve kısa sohbetler gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Şuan çok önemeli bir ana tanıklık ediyoruz. Çağ açıp çağ kapatacak üstün yetenekli çocuklarımız bir yanımızda, aydınlık Türkiye’nin geleceği gençlerimiz diğer yanımızda ve ülkemize büyük hizmetler vermiş yaşlılarımızda karşımızda üç kuşak bir arada şuan Karabük Üniversitesi’ndeyiz. Toplum olarak büyüklerimizi asla ihmal etmemeliyiz, kıymetlerini bilmemiz gerekir. Onlardan sevgimizi, saygımızı, şefkatimizi, merhametimizi esirgememeliyiz. En önemlisi de sadece belli günlerde değil her zaman onların yanında olmalıyız. Böyle bir projede yer aldıkları ve böylesi güzel bir organizasyon gerçekleştirdikleri için öğrencilerimizi de tebrik ediyorum” dedi.
20130328AW000507_01Huzur evi sakinleri üniversiteyi yakinen takip ettiklerini ve gelişmelerden haberdar olduklarını belirterek, “Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Böylesi güzel bir üniversitede torunlarımız okuyacağı için şanslıyız” dediler.

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal eşliğinde önce günün anısına ağaç diken huzur evi sakinleri, ağaç dikiminin ardından kampüsü gezdiler. Program akşam yemeğinin ardından Tiyatro Kulübü tarafından Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda sahnelenen ‘Genç Osman’ adlı oyunun izlenmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi