Karabük Üniversitesi bu yıl üniversite tercihi yapacak adaylar için akademik birimlerin tanıtıldığı, barınma imkanları, sosyal yaşam ve kampüs yaşantısı hakkında da bilgilerin yer aldığı “UNIKA Sanal Fuar Platformu” ile hizmet vermeye başladı. 

Karabük Üniversitesinin dijital ortamda tanıtılmasına yönelik yapılan UNİKA Sanal Fuarı çevrim içi olarak aday öğrencilere hizmet vermeye başladı. Tüm dünyayı etkileyen coronavirüs riskini en aza indirmek, öğrencilerin dijital ortamda KBÜ hakkında tüm bilgiye ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen sanal fuarın öğrencilerin yoğun ilgisini çekmesi bekleniyor.

Bu yıl üniversiteye yerleşecek öğrencilere Karabük Üniversitesine bağlı akademik birimler, programlar ve bölümlerin yanı sıra barınma, uluslararası imkanlar, sosyal yaşam, kültürel faaliyetler başta olmak üzere öğrencilere sunulan imkanların anlatılmasının hedeflendiği fuar ortamında ayrıca öğrenciler online ortamda birim temsilcisi öğretim üyeleriyle görüşerek sorularına anlık cevap alabilecek.

Tercih dönemi boyunca aktif olacak UNİKA Sanal Fuar ulaşmak için: https://aday.karabuk.edu.tr/unikasanalfuar/fuar.html

Editör: Haber Merkezi