AK PARTİ 23. DÖNEM KARABÜK MİLLETVEKİLİ CUMHUR ÜNAL, ADAYLIK SÜRECİNE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR


 

ÜNAL “ÇOK SAYIDA HEMŞERİMİN ISRARI BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR”


 

cumhur-sessiz

AK Parti 23. Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, 1Kasım da yapılacak olan genel seçim tekrarında aday olmayı düşündüğünü ifade etti.

Ünal “Gerek Milletvekilliği dönemimde, gerekse daha sonra Ankara’da başta sağlık olmak üzere çeşitli işleri olan insanlar genellikle beni arıyorlardı ve ben de elimden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyordum. Bu ve bunun gibi çok sayıda hemşerim önümüzdeki Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olmam için telkinlerde bulunuyorlar. Son günlerde aldığım yüzlerce telefon beni düşündürüyor. Hemşerilerimin istekleri karşısında, onların taleplerini boşa çıkarmak istemiyorum.” Diye konuştu.

Daha tam karar vermediğinin de altını çizen Cumhur Ünal “Biz Milletvekilleri halkın temsilcisiyiz. Dolayısıyla Memlekete, onlara ve Karabük’e hizmet için varız. Önümüzdeki kısa süreçte müracaat edip, adaylık sürecine dahil olabilirim. Partimizin vereceği kararlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Fakat aday gösterilelim, gösterilmeyelim, ya da aday olalım, olmayalım her seçimde olduğu gibi bu seçimde de partim için yoğun bir çalışma içine gireceğim.” Dedi.