AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ünal mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Miraç, başta Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenmeyi ifade eder. Bugün bizlere düşen, miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bu gün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir.

Hepimiz, bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız. İnanıyorum ki, bu mübarek gece, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, manevi değerlerimizin güçlenmesine vesile olacaktır.

Miraç Gecesinin zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesi dileği ile başta Karabük’lü hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Miraç Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine, insanlığın barışı ve huzuruna vesile olmasını diliyorum."

Editör: Haber Merkezi