AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI VE İŞADAMI ÖZGÜR ULUPINAR ALMAN İŞADAMLARINI KARABÜK’E YATIRIM YAPMALARI YÖNÜNDE GİRİŞİMLERDE BULUNDU


 

ulupinar-alman-isadamlariElkotek EC’nin Türkiye distribütörlüğünün gerçekleştirdiği Unify’in (eski adı Siemens Enterprise Communications) yeni tümleşik iletişim çözümü, Sheraton Maslak Otel’de yapılan tanıtım toplantısı ile duyuruldu.

Efor Grup Yatırım Direktörü ve ELKOTEK EC icra kurulu üyesi olan aynı zamanda Karabük AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Ulupınar yaptığı açılış konuşmasında Türkiye de yapılan proje ve yatırımlarını anlattı.

Özgür Ulupınar, Almanya’dan toplantıya katılan iş adamlarına Karabük’ü anlattı ve Karabük’e yatırım yapmaları konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Elkotek’in iş ortakları, sektör yöneticileri, Unify’ın yönetici ve mühendislerinin de katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. 100 kişiyi aşkın katılımcının bulunduğu toplantıda, Unify’ın tümleşik iletişim çözümü olan Open Scape Business ürünün tanıtımı ile birlikte canlı demo sunumu da yapıldı.

Toplantı  sonrasında, Elkotek iş ortakları ve diğer katılımcılar, Open Scape Business’in yeni iş ve satış olanakları yaratacağı yönündeki olumlu görüşlerini bildirirlerken AK Parti Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını koyan Özgür Ulupınar’ı tebrik ettiler.

Editör: Haber Merkezi