ADAY ADAYI ÖZGÜR ULUPINAR, BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN ulupinar_iddiali_konustuSEÇMENİN İSTEĞİ GİBİ ADAYLARIN BELİRLENMESİNİN ŞART OLDUĞUNU SÖYLEDİ


 

ULUPINAR “AK PARTİ’NİN BAŞARISI, ÜLKENİN İSTİKRARININ DEVAMIDIR”


 



 

AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Özgür Ulupınar Yerel TV kanallarımızdan BRTV’de katıldığı bir programda iddialı konuşmalar yaptı.

İlk olarak kendisinden bahseden Ulupınar “1 Kasım 1982 Karabük doğumluyum.  Özellikle BRTV ve Kanal 78 de eski Gençlik TV’de çalıştım. Karabük'ten sonrada Ankara ve İstanbul başta olmak üzere, çeşitli illerde medya kuruluşlarında yöneticilik yaptım. Halen daha Show Haberin internet sitesinin genel müdürlüğünü yapıyorum. Gazeteci yazar olarak ve çeşitli şirketlerin genel kurulunda görevlerimi sürdürüyorum.” Diyerek, kendini tanıttı.

2014 Yerel seçimlerinde de AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Aday Adayı olan Özgür Ulupınar konuşmalarına şöyle devam etti;

"30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partiden Karabük belediye başkanı aday adayıydım. Aday adaylık sürecimiz oldu ama adaylık nasip olmadı. Kalkınma Bakan yardımcımız Mehmet Ceylan bey adayımız oldu onu destekledik.

7 Haziran sürecinde de ak partiden Karabük milletvekili adaylığı ile ilgili bir düşüncem vardı. Genel Merkezimizden aldığımız bir işaretle Karabük’teki adaylarımızda değişiklik olacağına ve mevcut aday listesinde farklı isimlerinden değişik isimlerin olacağını öğrendim ve bunun üzerine Ankara'dan aday adayı oldum fakat Ankara 1. Bölgeden adaylık nasip olmadı. 7 Haziranda AK Parti’nin 2-0’lık süreci düştü ve 1-1 oldu.

Bir aday değişikliğine ihtiyaç var artık Karabük’te. Kesinlikle bu artık toplumumuz tarafından öngörülen, partimiz tarafından da desteklenmesi gereken bir konu. Çünkü mevcut arkadaşlarımız yola çıktı iki adayımız vardı iyide çalıştılar başardılar ama olmadı.

Şuanda Karabük'te bir değişiklik söz konusu olması da lazım. Karabük kritik iller arasında ve AK Partinin 2-0 alması gereken bir yer. Bende bu yolda Karabüklüyüm, Karabük’ün çocuğuyum, Karabük’ün içinde yetişmiş, Karabük'ün mahallelerini sokaklarını bilen bir insanım. Kentin sorunlarını biliyorum, Daha önce kentin sorunlarını siyasetçilere soruyorduk, artık kentin sorunlarını çözmek için varız diyoruz. Ben Karabüklüyüm bu işte varım diyorum.

Tesadüf seçimlerin tarihi olan 1 Kasım doğumluyum. Artık nasip olursa, Karabük bu seçimde 2-0 alacak diyorum ve benimle alacak diyorum.

Karabük'e bir taze kan değişikliğine ihtiyaç var, bu taze kan değişikliğinin de bizim gibi gençlerin ve genç neslin siyasette olması lazım. Hep bakıyoruz aynı isimler aday adayı oluyor, Karabük'te isimler ve insanlar değişmiyor, artık değişmeli ve ben bu değişim için varım. Bunu yerel seçimlerde de söylemiştim, 78 projesiyle gelmiştim ve Karabük'e renk katacağım demiştim, renk katmak için de çalışmalar sürdürdük ama nasip olmadı. Çok değerli bir büyüğümüz Kalkınma Bakan yardımcımız aday oldu onu destekledik. Ama diyorum ki 7 Haziranda Karabük'ü kaybettik 1-1 oldu. 1 Kasımda 2-0 alalım bu yüzden Karabük'te varım diyorum.”