20140127AW000001_02KARABÜK’TE ÜLKÜCÜLER BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE YASİN-İ ŞERİF OKUDU


 

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu’na düzenlenen saldırı sonrası Karabük’te yaklaşık 100 civarında ülkücü toplanarak yaşanan olayı protesto ederek Yasin-i Şerif okudu.

Akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt da MHP seçim bürosuna yapılan saldırı sonrası Karabük Belediyesi önünde toplanan kalabalık yaşananları protesto ederek Yasin-i Şerif okudular.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Metin Demirel, Merkez ilçe başkanı Feramuz Akbulut ve çok sayıda partili Belediye binası önünde toplanarak İstanbul’daki saldırıyı kınayarak, hayatını kaybedenler için Yasin-i şerif okudular.

Dua sonrası kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Metin Demirel, "Maalesef İstanbul’da seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıda iki tane arkadaşımız şehit oldu. Ülkücüler teşkilatlarına bağlı arkadaşlardır. Her zaman yasalara bağlı olarak hareket etmiştir. Şunu anlıyoruz ki, bu zihniyeti muhakkak bir ders verilmeli. Ülkücüler bu dersi önümüzdeki yerel seçimlerde biraz daha gayret göstererek bu zihniyeti bu ülkenin başından defetmek için çalışacaktır” dedi.

Konuşmanın ardından grup ülkücü yemini yaparak sloganlar eşliğinde olaysız bir şekilde ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi