ugur-akay-ana-foto



 

MHP KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLAYAN UĞUR AKAY “EKİBİMİZLE BİRLİKTE İDDİALI GELİYORUZ”


 



Karabük’te ilçe seçimlerini tamamlayan MHP’de gözler bu hafta sonu yapılacak Merkez İlçe Başkanlığı kongresine çevrildi.

Pazar günü yapılacak olan kongrede Uğur Akay, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Karabük Net Haber Sorumlu Editörü ve İmtiyaz Sahibi Ergün Başkaya’yı yakın çalışma ekibi ile birlikte ziyaret eden Akay, Başkaya’nın sorularını da cevaplandırdı.

Akay, amaçlarının yaklaşan genel seçimler öncesi sağlam bir kadro ve tabanda birleşmeyle Karabük’te milletvekilliği seçiminde başarılı olma arzusunda olduklarını söyledi.

Yerel yönetimdeki başarılı grafiğini genel seçimlere de yansıtarak TBMM’de MHP’yi temsilen bir milletvekili gönderme arzusunda olduklarını kaydeden Uğur Akay şunları söyledi;

“Bunun için öncelikle partimizin birliğinin ve beraberliğinin pekiştirilmesidir. Parti içindeki huzur, insanlar arasındaki güven ve istişarenin en üst seviyeye çıkarılması bizim için en önemli unsurdur.

MHP’nin bütün üyelerinden bu partiye gönül vermiş insanlardan parti yöneticilerine kadar herkesin üzerine düşen görev ve sorumluluktan kaçmaması gerekir. Bizlerde bu bilinçle bu yola çıktık. Bir süredir yürüttüğümüz istişarelerin sonunda 11 Ocak Pazar günü yapılacak olan kongreye aday oldum. Tabanı birleştirecek ve harekete geçirecek bir liste hazırladık.

Listemizde eski Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapmış Niyazi Asar, Sinan Ergün’ün yanı sıra il yönetiminde bulunan Şenol Işık, sevilen esnaflarımızdan Alperen Yılmaz, Cihan Pergel, Ersin Sarıgan gibi genç dinamik bir kadro oluşturduk. Rabbim mahcup etmez inşallah. Merkez ilçe teşkilatımızın bu anlamda yeni bir heyecan ve vizyona ihtiyaç duyduğu gün gibi ortadadır.

ugur-akay-1Uzun yıllar teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev almış biri olarak 3 hilalli bayrağımızı daha iyi temsil edeceğimizi, cennet mekan başbuğumuzun işaret ettiği doğrultuda hareket edeceğimizi ve ülkücü harekete yepyeni bir ivme kazandıracağımızı arzuluyoruz. Ülkücü olabilmek, kalabilmek en zoru ise nefsini yenebilmektir. Ben değil,  biz diyebilmek için bu yola çıktık”

Editör: Haber Merkezi