MHP KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLAN UĞUR AKAY, İDDİALI OLDUĞUNU İFADE EDEREK, TÜM DELEGELERİ KONGREYE DAVET ETTTİ


ugur-akay-kararli

Bu Pazar günü (yarın) yapılacak olan Karabük Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Kongresinde başkanlığa aday olan Uğur Akay, partililere ve delegelere seslendi.

Mevcut Merkez İlçe Başkanı Samet Yalçıntaş’ın karşısına aday olan Akay, açıklamalarında şu görüşlere yer verdi;

“Ocak kültürüyle yetişmiş genç bir ekiple yola çıktık. Şenol Işık, Niyazi Asar, Sinan Ergül, Alperen Yılmaz, Cihan Pergel, Ersin Saruhan, Fatih Tan, Cevat Aşar gibi genç isimlerin yanı sıra, ülkücü davaya yıllarını vermiş, çilesini çekmiş büyüklerimizin destek ve tavsiyelerini aldık.

Merkez İlçe Teşkilatı partimizin omurgasıdır ve yeni bir heyecan ve vizyona ihtiyaç duyduğu aşikardır. Karabük siyasetine yepyeni bir ivme kazandıracağımıza, partimizin üyesi, delegesi olan gönüldaşlarımıza, MHP’li olmanın onur ve gururunu üst düzeyde yaşatacağımıza inanarak, bu zorlu göreve talip olduk. Cennet mekan Başbuğumuzun dediği gibi  ‘Fikir, iman ve ülkü aşkı’ Bizi güçlü yapan bunlardır. İnsanlar yoksulluğa, açlığa, susuzluğa tahammül ederler. Fakat adaletsizliğe, hor görülmeye, aşağılanmaya asla müsaade ve müsamaha etmezler.”

Ülkücü olabilmekten çok, ülkücü kalabilmenin önemine de vurgu yapan MHP Karabük Merkez İlçe Başkan Adayı Uğur Akay “Kongremizin demokrasi şöleni içinde geçmesi için tüm delegelerimizi pazar günü Yenişehir’deki kongre salonuna davet ediyorum. Kaybedenin olmayacağı ve kazananın sadece ve sadece MHP’nin olacağı kongremizin şölen havasında geçmesini diliyorum” dedi.