KARABÜKLÜ TANINMIŞ BÜROKRAT NECDET TÜRKYILMAZ, OĞLU ERDİNÇ’İ EVLENDİRDİ


 

turkyilmaz-1

Eski Başbakan yardımcısı Hüsamettin Özkan’ın uzun süre özel kalem müdürlüğünü ve Başbakanlık müşavirliği yapan tanınmış Karabüklü bürokratlarımızdan Necdet Türkyılmaz, OMV Uluslararası Petrol Ofisi Şirketinde Türkiye turkyilmaz-2Özel Müşteriler Bölge Müdürlüğü yapan oğlu Erdinç Türkyılmaz’ı, Diş Hekimi Mine Doğan’la evlendirdi.

Ankara ve Karabük’ten seçkin konukların katıldığı Ankara Plaza Otel'de gerçekleştirilen düğünde, Baba Necdet Türkyılmaz, oğlunun mürüvvetini görmesindeki mutluluğu dostları ile paylaştı.

Dünya evine giren Erdinç  Türkyılmaz’ın nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıyarken, nikah şahitliklerini ise eski Başbakan yardımcısı Hüsamettin Özkan ve Diş hekimi Onur Kepez yaptı.

turkyilmaz-3Düğüne katılanlar arasında TBMM Meclis Eski Başkan vekili Ali Ilıksoy, Milletvekilleri, bürokratlar yer alırken Karabük’ten ise Karabük Magic FM sahibi İlhan Alpboğa ile Eşi Nuray Alpboğa ve iş adamı Pehlivan Baylan ile ailesi yer aldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Eski Başkanı Yusuf Günay ve yine EPDK  Başkan yardımcısı Mehmet Ertürk bu mutlu günde Türkyılmaz ailesini yalnız bırakmadılar.

Editör: Haber Merkezi