CHP KARABÜK İL BAŞKAN ADAYI BÜLENT TÜRKOĞLU AK PARTİ İL BAŞKANI ÖMER AYAR’IN “UFAK BİR HATA” DİYE YAPTIĞI AÇIKLAMAYA TEPKİ GÖSTERDİ


 

TÜRKOĞLU “AKP, KARABÜK’TE BU ZAMANA KADAR MUHALEFET EKSİKLİĞİNDEN MEYDANI BOŞ BULMUŞ”


 

 turkoglu-dualar



 

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkan Adayı olan Bülent Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde AK Parti Kadın Kollarının resmi plakalı araçla kumanya dağıtılması ile ilgili İl Başkanı Ömer Ayar’ın “Ufak Bir Hata” şeklinde açıklama yapmasına tepki gösterdi.

Türkoğlu Karabük Net Haber’e yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
“İlkönce Karabük’ün 13 haneli bir köyden Cumhuriyet Kenti haline gelmesini sağlayan Karabük Demir Çelik Fabrikalarının dönemin Başbakanı İsmet İnönü tarafından temellerinin atılışının 76. Yıl dönümünü kutlar ve Karabük2ün temellerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin olduğunu bir kere daha hatırlatırım.

Yine akabinde Kardemir A.Ş’de yaşanan Toplu İş Sözleşme sürecinin taraflar arasında bir sonuca bağlanması gerektiğini vurgular, Kardemir işçisinin fabrikası için geçmişte yaptığı fedakarlıkların Kardemir Yönetimi tarafından unutulmamasını arzu ederiz.

Buradan Toplu İş Sözleşmesini yürüten Çelik İş Sendikası ile Kardemir A.Ş Yönetimine çağrıda bulunuyor, Kardemir işçisinin sabırsızlıkla beklediği toplu iş sözleşmesinin çalışanların beklentisi yönünde bir an önce sonlandırılmasını istiyoruz.

Asıl konumuza gelmek gerekirse; AKP Karabük Kadın kollarının geçtiğimiz günlerde resmi plakalı bir araçla üye kaydı yaptığı ve bunun karşılığında da kumanya dağıttığı gündeme düşmüştü. Konuyla İlgili AKP İl Başkanı Ömer Ayar’ın “Ufak Bir Hata” diye yaptığı açıklamayı hayretle okudum. Sayın İl Başkanı bu zamana kadar Karabük siyasetinde meydanı boş bulmuş anlaşılan. Etkin bir muhalefetle karşılaşmayan AKP’liler, yaptıkları yanlışlar karşısında bir de çıkıp insanlarla dalga geçercesine açıklama yapmayı kendilerine alışkanlık haline getirmişler.

AKP, kendi iddialarına göre dualarla geldiyse, beddualarla da gidecektir. Bunu tarih bize gösterecektir.

İl Özel İdare’de yaşanan AKP ve aile saltanatlığını, AKP’nin yıllardır tek partili gibi hareket etmesinin altında etkin bir muhalefet sergilenmesi yatmaktadır.

14 Nisan tarihinde yapılacak olan İl Kongremizden sonra ekibimizle birlikte göreve geldiğimiz zaman, AKP artık meydanı boş bulamayacaktır. Bunu tüm açık yürekliliğimle söylüyor ve buradan CHP İl Delegasyonuna ‘Gelin etkin kişileri Karabük’te CHP’nin başına getirin. Getirin ki, nasıl siyaset yapıldığını herkese gösterelim. Ben ve ekibim olarak şunu iddia ediyoruz ki CHP İl Kongresinde delegasyon bize vize verdiğinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yıllardır yaşadığı silik, toplumdan ve tabandan uzak politikasına bir son vereceğiz. Karabük İl Genelinde yaşanan olayları ve gündemi anı anına takip ederek müdahil olacağız. CHP’nin önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde en iyi başarıyı elde etmek için koordineli bir çalışma sergileyeceğiz.

Son olarak şunu açık yüreklilikle söylüyorum; Kimse CHP İl Delegasyonunu emir kulu olarak görmesin. Kimse CHP Karabük İl Delegasyonunu ‘bizim istediğimiz yere oy verirler’ diye görmesin. CHP İl Delegasyonu tüm yaşanan süreci takip ediyor ve partilerini Karabük’te en ehil ellere vgereceklerdir.

 

Editör: Haber Merkezi