Safranbolu Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü Öğr. Gör. Bedirhan Karakulluk, Öğr. Gör. Musa Ak, Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Ragıp Karaş eşliğinde Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.


 

IMG_00045KBÜ Safranbolu Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü Öğr. Gör. Musa Ak ve Hasan Basri Özdemir'in yönetmenliğini yaptığı, Öğr. Gör. Bedirhan Karakurluk'un kurgusunu üstlendiği, Kırşehir’in Kaman ilçesinde yaşayan abdalların hayatlarını konu alan "Turab" belgesel filmi, 520 filmin başvuruda bulunduğu

8. İnönü Üniversitesi Uluslararası Film Festivali'nde Ulusal Belgesel Film kategorisinde, "En İyi Belgesel Film" ödülünü ve 250 filmin başvuruda bulunduğu, 9.Özgür Film Festivalinde Belgesel Film kategorisinde “Üçüncülük” ödülünü alarak önemli bir başarıya imza attılar.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Safranbolu Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü hocalarımız ödül aldıkları "Turab" belgesel filmi hakkında rektörümüze bilgiler vererek, mutluluklarını paylaştılar.

Ziyaretten ve elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Refik Polat: “Kazanılan bu ödüller dışa açılan yüzümüz, yaptığınız çalışmaların başarılı olduğunun da bir göstergesidir.

Takdir ediliyoruz demektir. Sizleri ve ekibinizi elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.