akp-tncy



AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI TUNCAY ÖZCAN, İLK ÖNCE MAZBATASINI ALDI, SONRA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ


 

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI TUNCAY ÖZCAN “FİTNE VE BOZGUNCULAR ASLA BİZDEN PİRİM UMMASIN”


 



Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 5. Olağan Genel Kurul’da AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı seçilen Tuncay Özcan mazbatasını alarak göreve başladı.

Mazbata töreninin ardından ilk basın açıklamasını yapan Merkez İlçe Başkanı Özcan “Bu şehre dair fikri olan her bir ferdin bizim yüreğimizde muteber bir yeri vardır. Dinleriz istifade ederiz. Lakin fitne ve bozgunculuk asla bizden pirim ummasın” dedi.

Basın toplantısında yeni yönetime başarılar dileyen İl Başkanı Timuçin Saylar kongre takviminin işlediğine dikkat çekerek, “Geçtiğimiz hafta sonu Safranbolu ve Merkez İlçe seçimlerimizi yaptık, bu hafta sonu da Yenice ve Eflani kongrelerimizi gerçekleştireceğiz, kongrelerimiz Eskipazar ve Ovacık ile son bulacak” dedi.

Saylar açıklamasında ayrıca, “Hafta sonu yapılan kongrede parti kademelerimizin desteği ve delegemizin teveccühü ile Tuncay Özcan kardeşimiz ve ekibi göreve seçildiler, bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Tuncay Özcan ise yaptığı ilk açıklamada, Karabük Siyasetinin denge unsurlarını dikkate alarak bir yönetim oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederken, amaçlarının parti kuralları ile şehir faktörlerini harmanlayarak verimli bir hizmet politikası üretmek olduğunu ifade etti.

“FİTNE VE BOZGUNCULUK ASLA BİZDEN PİRİM UMMASIN”
Özcan açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“AK Parti Karabük Merkez ilçe Teşkilatı olarak, ekip arkadaşlarımız ile beraber anlamlı bir hizmet yolculuğunun henüz başındayız. Karabük yerel siyasetinin bütün denge unsurlarını gözeterek uyumlu bir teşkilat yapısı oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Amacımız sadece partimizin etik kuralları ve şehrimizin yapısal faktörlerini harmanlayarak verimli bir siyaset üretebilmektir. Nasıl bir sorumluluk yüklendiğimizin farkındayız. Bunun gereği olarak, teşkilat mensubu kardeşlerimiz gözlerinde gördüğüm o mesuliyet ve kararlılık ışığı bizim hizmet süremizce birlik, beraberlik, samimiyet ve gayret kabiliyetimizin kaynağı olacaktır. Zira insanların memnuniyeti tek amacımızdır. Başka türlü Allah’ın rızasına talip olabilmemiz mümkün değildir. Tekrar ifade etmek isterim ki, sahip olduğumuz makamlar sadece sorumluluk ifade eder. Bu gün ve bundan sonra her gün söyleyeceklerimiz, daha önce söylediklerimizden asla farklı olmayacaktır. Zira daima inandığımız doğruları ifade ettik. Kişilik tekamülümüz ve siyasi tarzımız inandığımız doğrularla paralellik teşkil eder. Kongre konuşmamız irticalen hazırlanmış hamaset manzumesi değildir. Bu partiyi bunca zaman idarede muktedir kılan sebeplerden bir tanesi de birlik, beraberlik ve samimiyete verdiği önem ve bunun gereği olarak teşkilatların her kademesinde görev yapan mensuplarının akli sadakatleridir. Yetki ve sorumluluk birbirini tamamlayan iki büyük değerdir. Pazar günü parti delegelerimizin bana ve ekip arkadaşlarıma verdiği yetki bizim için Karabük’ün tamamına hizmeti zorunlu kılan bir sorumluluk ifade eder. Her şeyin doğrusu ve en iyisini bildiğini iddia etmek sadece büyük bir cehalette ısrar etmekle eşdeğer bir zafiyettir. Halbuki kongre konuşmamızda da ifade ettiğimiz gibi; “Bu şehre dair fikri olan her bir ferdin bizim yüreğimizde muteber bir yeri vardır. Dinleriz istifade ederiz. Lakin fitne ve bozgunculuk asla bizden pirim ummasın” dedi.

20141112AW241760_02Özcan “Kuruluşundan itibaren partimizin bütün kademelerinde görev yapan bütün değerli parti mensubu kardeşlerimize yaptıkları hizmet ve göstermiş oldukları samimi gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Siyaset kurumu vefalı olmayı ahlaki bir kişilik tekamülü olarak tespit eder. Bu ahlaki prensipten hareketle, yapılan bütün hayırlı hizmetlerde katkısı olan değerli dostlarımızı daima şükran ile yad ediyor olmamız o vefanın gereğidir. İl teşkilatımız, milletvekillerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız ile beraber ciddi bir uyum ile sağlıklı bir hizmet taahhüdümüzü yeniliyor, kongre neticemizin tekraren partimize ve Karabük’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi