Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, ebediyete intikal etmiş emekli, dul ve yetimlerimiz  için mevlid-i şerif okutulacaktır.


 

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut yaptığı açıklamada "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

Gönül isterdi ki, bu Ramazan ayında İslam aleminde bulunduğumuz coğrafyada akan kanlar dursun, insanlar kardeşçe yaşasın.

Ülkemizde ki alçak ve hain terör bitsin, ocaklar sönmesin. İnşallah tutulan oruçların, kılınan namazların, verilen fitre ve sadakaların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur, akan kanlar durur"

Emekliler Derneği Karabük Şubesi olarak biz de bu Ramazan ayında hayırsever insanlarımızdan aldığımız kumanyaları gerçek ihtiyaç sahibi dul ve yetimlerimize vermeye ve ulaştırmaya gayret ettik.

Yine ebediyete intikal etmiş emekli, dul ve yetimlerimiz için 13 Haziran Salı günü öğle namazına müteakip Fevzi Çakmak Merkez Camisinde, 14 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip 5000 Evler Merkez Camisinde, 15 Haziran Perşembe günü öğle namazından evvel Eskipazar Merkez Camisinde mevlid-i şerif okutulacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

Karabük’te başlatılan adına hayırlı proje dediğimiz, evi olmayan emeklilerimize Toki tarafından yapılacak olan evlerin 1. etabı Kirkille’de yapımına devam edilmektedir.

İnşallah önümüzdeki sene Nisan ve Mayıs aylarında hak sahiplerine teslim edilecektir.