Son günlerde Avrupa’da, Almanya, Belçika ve Hollanda’da ülkemize karşı yapılan düşmanca tutumları ibretle izlemekteyiz.


 

Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve son olarak bir kadın bakanımıza yapılan olayları şiddetle kınıyoruz. Ama birş ekilde bunların gerçek yüzlerini görmemizi bu haçlı zihniyetinin devam ettiğini bizlere birkez daha göstermiştir. Bu hilal ve hacın 2000 yıldır devam eden savaşının bitmediğinin göstergesidir.

Vatan hainlerinin oralarda rahatça gezdiğini, Türkiye’den kaçan bölücülere nasıl kol kanat gerdiklerini bilmekteyiz. Bunlar Osmanlı devletini parçalayıp, Ortadoğu’yu cetvelle çizip, kendilerine bağlı devletcikler kuran zihniyetin, son zamanlarda Türkiye’nin ayağa kalktığını görüp endişelenen haçlı zihniyeti var güçleriyle saldırmaktadırlar. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzun ispatıdır.

Unutmasınlar ki bu büyük millet kutlu bir millettir. Nasıl Çanakkale’de, kurtuluş savaşında, 15 temmuz’da destanlar yazdıysa bundan sonra birlik ve bareberlik içinde bu oyunları bozacaktır.

Demokrasi havarisi kesilenler sözde demokratlar bizim işimize karışmayın, bu millet uyandı. Bize hizmet edeni seçeriz hizmet etmeyeni seçmeyiz. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Domuzdan post sizden dost olmaz.

Editör: Haber Merkezi