20140123AW001029_01Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal ve Meclis Başkanı Timurçin Saylar Başkanlığında Oda Yönetim kurulu, Meclis üyeleri ve kentte görev yapan Daire İl Müdürlerinin katıldığı tanışma ve istişare toplantısı yapıldı


 

Mimoza düğün salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, toplantının amacının tanışma ve istişare toplantısı olduğunu söyleyerek, “Odamız üyelerinin ilimizdeki kamu kurumlarında en üst düzeyde yararlanabilmesini ve yeni projeler geliştirilmesini bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesinin sağlamaktır. Bu noktada sizlerden yardımlarınızı ve projelerinizi beklediğimizi belirtmek isterim. Oda olarak bu faaliyetlere gerekli desteği de sağlayacağımızı ifade ediyorum” dedi.

Meclis Başkanı Timurçin Saylar ise, odamız ile kurumlarımız arasında dostluğumuzu pekiştirmek ve Karabük’e hizmet edebilmek adına böylesine bir toplantı gerçekleştirildiğini belirterek, “Biz oda olarak ilimizin ticaretini temsil ediyoruz ve ticaretin ileri 20140123AW001029_03gitmesi için her türlü projeye açık ve destek olduğumuzu belirtmek isterim. Aramızdaki köprüleri dostluk çerçevesinde yaptığımız zaman Karabük e daha iyi hizmet edebiliriz diye düşünüyorum. Amacımız ilimize hizmet edebilmek, bu hizmet daha iyi yapılması için odamız ve kurumlarımız arasındaki köprüleri kurmaktır” dedi.

Toplantıya daire müdürlerinin açıklamaları ve karşılıklı istişare ile devam edildi.