20161130aw915158_02Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasından 3 alan üzerinde meslek eğitim protokolü imzalandı.


 

Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve Milli Eğitim Müdür vekili Turgut Acarlı tarafından imzalanan protokol kapsamında Hijyen, Ağır ve Tehlikeli İşler ile İş makinesi operatörlüğü alanlarında çalışanlara yönelik eğitim verilecek.

Protokol öncesi konuşan Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında üç alanda odaya üye olanların yasalar gereği kendilerinin ve çalışanların alması gerekli eğitim ve sertifikalandırma sürecini kapsadığını söyledi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında gerçekleştirilen protokole,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve Karabük İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Acarlı’nın yanı sıra, Karabük Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Taner Tünay, Karabük İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş,Karabük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi