Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ağır vasıta sürücü ve firmaları çevre illere gitmekten kurtuldu.


 

sayısal-takografTakograf kartlarına ilişkin başvuruların alınması, değerlendirilmesi, kartların sertifikalandırılması, kartların kişiselleştirilmesi ve sahiplerine dağıtılması süreçlerindeki iş ve işlemleri Odamızda gerçekleştirilecektir.

İlk Sayısal Takograf sürücü kartı başvurusu yapan Ergüller Mobilya Ltd Şti’nin sürücü kartı teslimi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan tarafından yapıldı. Özcan verilen hizmetin önemi hakkında yaptığı konuşmada;"Türkiye’de 365 Oda ve Borsa arasında Sayısal Takograf işlemleri yapan ilk 50 oda içerisinde yer aldık.

Amacımız Karabük’te faaliyet gösteren firmalarımızın ve sektörde çalışanların yerinde hizmet almasını sağlamaktır. Firmalarımızın ve sektör temsilcilerinin Hizmetlere kolay ulaşımı bizler için çok önemli, bu açığı görerek TOBB nezdinde gerekli girişimlerde bulunduk ve protokol imzalayarak Odamızın yetkilendirilmesini sağladık.

Sektörde faaliyet gösterenler tarafından Odamıza iletilen bu sorunun da çözüme kavuşması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Odamız tarafından verilen Sayısal Takograf hizmetinin İlimiz ve Üyelerimiz adına hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Sayısal takograf kartlarını almak isteyen firmaların ve sektör temsilcilerinin http://staum.tobb.org.tr adresinden başvuru yaparak Odamızı seçmeleri gerekmektedir.Daha sonraki işlemler Odamıza şahsen müracaat ederek gerçekleştirilecektir.

Editör: Haber Merkezi