Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı gerçekleştirildi.


 

20140925AW201750_01Mimoza Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya, Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, TSO Meclis Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ile meclis üyeleri ve meslek grupları katıldı.

Toplantıda TSO yönetimi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemine sahip olan TSO Meslek Komiteleri üyeleriyle birlikte Akreditasyon eğitiminde bir araya geldi. Oda ve borsa üyelerine en iyi hizmetin verilmesi kurum çalışmalarının sistemli bir biçimde yürütülmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen eğitim Dr. Yüksel Vardar tarafından verildi.

Eğitimde odalarda sunulan hizmetin türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Sisteminin Avrupa oda sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan konular anlatıldı. Programın devamında meslek komitelerinin gruplarıyla ilgili sorunları ve çözüm önerilerini içeren bilgi alışverişinde bulunuldu. Ortaya konulan sorunlara ve çözüm önerileri odamız yönetim ve meclis toplantılarında gündeme alınması karar verildi.