Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Tuncay Özcan, Yenice Belediyesi Başkanı Zeki Çaylı’yı ziyaret etti.


 

20151110AW573464_02Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, TSO Başkanı Tuncay Özcan’a belediye tarafından yapımı devam eden köy kent ve seyir terası inşaat çalışmalarını gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Çaylı, Avrupa’nın ‘100 Orman Sıcak Noktası’ndan biri olan Yenice’nin turizm kenti olma adına önemli projeleri hayata geçirmek adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.

TSO Başkanı Tuncay Özcan ise, Karabük’ün turizm alanında her geçen gün payını arttırma adına çalışmalar yaptığını belirterek, “Yenice ilçemiz orman bakımından sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın 100 sıcak noktasından bir tanesi.

Adeta bir orman denizini içinde barındıran Yenicemiz, Belediye Başkanımızın gayretli çalışmaları ile turizm kenti olma adına önemli bir yol aldığını gördük.

Geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanılan ve 5 milyon liraya mal olacak olan köy kent ve seyir terası bu şirin ilçemize adeta yeni bir heyecan katacak. Bir tarafta tarihi konakları ile Safranbolu, diğer tarafta Hadriana Polis antik kenti Eskipazar, kaya mezarları ile Ovacık, göletleri ile Eflani, Anıt ve biyolojik çeşitliği ile orman denizini barındıran Yenice ilçemizi bir bütün olarak düşündüğümüzde gelecek yıllarda turizmin en cazip ili olacağımızı umut ediyoruz.

Bizlerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geldiğince katkı ve tanıtım sağlamaya gayret edeceğiz. Yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Yenice Belediye Başkanımız Zeki Çaylı ve ekibini de tebrik ediyoruz” dedi.

Çaylı ve Özcan daha sonra yapımı devam eden ve sona yaklaşan Seyir terasında incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi