Tuncay-Özcan1Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, 1 Kasım seçimlerine ilişkin, "Milletimiz tek parti iktidarını koalisyona tercih etmiştir" dedi.


 

Özcan, seçimlerin güven ortamında gerçekleşmesinin Türkiye'nin demokrasisi açısından memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, “Milletimiz büyük bir olgunluk ile iradesini sandıkta gösterdi.

Türkiye güçlü bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu göstermiştir. Halkın büyük bir desteğini alan AK Parti'yi ve tüm partileri tebrik ediyorum. Son 2 yılda 4 farklı seçim yaşadık. Güçlü bir tek parti iktidarının sandıktan çıkmış olması istikrar, huzur ve güveni daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır.

Hepimiz aynı gemideyiz. Uzlaşı içinde birlikte çalışmalıyız. Ortak akıl ile tüm meselelerimizin üstesinden gelebiliriz. Siyasi belirsizlik ülkemizdeki bazı sorunların derinleşmesine neden oldu.

" Hükümetin kurularak iş dünyasının ve vatandaşların taleplerinin çözüme kavuşturulmasının önemini anlatan Özcan, şunları aktardı: "Sorunlar bertaraf edilmedi.

Biz oda olarak, sorunların çözümü için tespitlerimizi sunacağız. 2019'a kadar yeni bir seçim gözükmüyor. Bu süre sorunların çözümü ve iş dünyasının yatırım yapabilmesi için önemli bir süreçtir. Seçimler ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi