Karabük İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Ekipleri Bayram'da yaptıkları trafik denetleme uygulamalarında sürücülere lokum ve kolonya ikram ederek uyarılarda bulunuyorlar


 

lokumlu-uygulama

Karabük'te şehir içi Trafik Polisleri kontrol noktasında durdurdukları araçların sürücülerini emniyet kemeri takmaları ve yavaş araç kullanmaları konusunda uyarıp çikolata ve kolonya ikram etti.

Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarı Balık pazarı mevkii üzerinde trafik uygulaması yaptı. Bayramda vatandaşların huzur içinde seyahat etmeleri için yol güzergahları üzerinde denetimlerini artıran trafik ekipleri belirlenen noktalarda emniyet kemeri uygulaması yaptı.

Polisler, araç sürücüleri ve yolcuların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak kolonya tutup çikolata ikram etti. Trafik ekipleri emniyet kemeri takmayan sürücüleri uyarıp, onlara yavaş gitmeleri ve yakın takip yapmamaları yönünde tavsiyesinde bulundu.

Uygulamadan memnun olduklarını ifade eden sürücüler, "Çikolata ikramı yapılınca çok şaşırdık. Polis ve vatandaşın iç içe olması güzel” dedi.

Polis ekipleri sürücülerin yanı sıra otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlarında bayramını kutlayarak kolonya ve çikolata ikramında bulundu.

Editör: Haber Merkezi