20140702AW132930_02Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Toprakcuma Köyü Sağlık Evi hizmet binası ve lojman inşaatının yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Mimar Enver Şahin, İnşaat Mühendisi Arif Bahadır Erbey ve Yüklenici firma yetkisi ile birlikte Toprakcuma köyüne giderek Sağlık Evi hizmet binası inşaatının yapımı ile ilgili yer teslimini yaptı.

Genel Sekreter Uzun , eski binanın yıkım kararının alınmasıyla yer teslimi yapıldığını belirterek, “Yüklenici firma eski sağlık evini yıkarak zemin kat sağlık ocağı ve üst katta lojman olmak üzere 2 katlı Sağlık Evi Hizmet binasının yapım işine bu günden itibaren başlayacak. İşin süresi 270 gün ama firma yetkilisinden ricam süreyi beklemeden hızlı bir şekilde çalışarak işi teslim etmesidir. Firmamıza kolay gelsin, kazasız ve her hangi bir olumsuzluk yaşamadan inşaatı tamamlamasını temenni ediyorum. Yapılacak sağlık evininde Toprakcuma köyümüze hayır olmasını diliyorum” dedi.

Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun ve beraberindekiler daha sonra restorasyon çalışmaları devam eden Toprakcuma Taş Hana giderek çalışmalar ve Taş han hakkında bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi