Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde tasarlanan ücretsiz eğitimler hakkında duyuru yayımladı.

7 Haziran tarihinde başlayacak olan eğitimler üç çevrimiçi sınıf olarak planlandı.

Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen; “Ticaret Bakanlığı'nın yayımladığı "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik" kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirilmişti. Söz konusu şartın sağlanabilmesi için Odalardan alınan talepler doğrultusunda, taşınmaz ticareti ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti ile iştigal eden üyelerimiz için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde tasarlanan eğitimler 7 Haziran tarihinde başlayacak. Ücretsiz gerçekleşecek olan bu önemli eğitimlere ilgili üyelerimizin katılmasını bekliyoruz” ifadesinde bulundu.

Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitimler, yıl boyunca üyelere online ortamda ücretsiz olarak sunulacak. Eğitimlerin sonunda ise katılımcılara ayrıca TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikası verilecek.

Detayları www.uzmanlik.com adresinde yer alan ilk eğitimlerin tarihleri şöyle:

·         Emlak uzun programı: 7 Haziran - 13 Temmuz

·         Emlak kısa programı: 14 Haziran - 1 Temmuz

·         İkinci el araç ticareti programı: 14 Haziran - 1 Temmuz

Biçen ayrıca;

“Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimler yıl boyu devam edecek olup www.uzmanlik.com adresinden üyeler kayıt olarak kullanıcı adı ve şifre ile eğitime dahil olabilecektir. Bu eğitimleri kaçıran üyelerimizin yıl içerisinde her ay düzenlenecek programları, verilen adres üzerinden takip etmelerini rica ediyoruz” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi