AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞINA ATANAN TİMURÇİN SAYLAR, YETKİ BELGESİNİ ŞAHİN’DEN ALDI


 

timurcin-saylar-yetki-belge

AK Parti Karabük İl Başkanlığına atanan Timürçin Saylar, çok sayıda partilinin katılımı ile yetki belgesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in elinden aldı.

Timurçin Saylar’ı öven Şahin “Eskisi, yenisi yok, her ikisi de burada, bu bir bayrak yarışı” dedi ve Saylar’a başarılar diledi.

Mehmet Ali Şahin, Karabük İl Başkanlığı görevine atanan Timurçin Saylar’ın yetki belgesini takdim etti ve düzenlenen törene katılan partililere hitap etti.

Şahin, salı günü AK Parti Grubu olarak 113 milletvekilinin imzasıyla Cumhurbaşkanı adayını açıklayarak, aynı gün TBMM’ye takdim edeceklerini de söyledi.

Yeni atanan AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’ı kutlayan Şahin, Karabük’ün Cumhurbaşkanlığı seçiminde, en yüksek oy alınan iller arasında olacağına inandığını belirtti.

Şahin “2023 hedefini bu ülkenin önüne koyan biziz. Hatta onunla bile yetinmedi Genel Başkanımız ve Başbakanımız, 2071′i bile çocuklarımıza ve torunlarımıza hedef gösterdi. Yeni Cumhurbaşkanımızın da aynı anlayışla hizmet edeceğinden tüm vatandaşlarımızın, özellikle Karabüklü hemşerilerimin emin olmalarını istirham ediyorum” dedi.

Düzenlenen törende bir konuşma da AK Parti İl Başkanı Timürçin Saylar “AK Parti’de görevden alma, göreve atama olmaz. Bayrak yarışı olur, biz bu bayrağı aldık, şimdi hep birlikte çalışma zamanıdır” dedi.

Kendisine güvenen Başbakana ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılarına da teşekkür eden Saylar, hedef olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini işaret etti.

AK Parti eski il Başkanı Ömer Ayar’da bir konuşma yaparak “Biz elimizden geldiğince arazide çalıştık, Karabük ilinde birinci parti konumundayız. Bize destek olan, arazide bizlerle çalışan herkesin hakkını helal etmesini isterim. Bundan sonra da bu partinin en iyi olması için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Karabük Milletvekili Osman Kahveci’de eski il yöneticilerine teşekkür ederken, yeni yönetime de başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi