YENİCE BELEDİYESİ ARAÇ PARKINA 4 ARAÇ DAHA KAZANDIRILDI


 

TEŞEKKÜRLER-ÇAYLI,-HAYIRLI-OLSUN-YENİCEYenice Belediyesi, araç parkına bir makam aracı, çift kabinli pikap, temizlik aracı ve cenaze nakil aracı kazandırıldı.

Araçlar, Yenice Belediyesi girişinde düzenlenen tören ve kesilen kurban ile hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Zeki Çaylı, törende yaptığı kısa konuşmada, Yenice halkının 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde rekor oy verdiklerini ve çalışma arkadaşlarıyla yönetimlerini 2 nci defa göreve getirdiklerini söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti : “ Sevgili Dostlar, seçimlerin hemen ertesinde kendi dönemimizde aldığımız iş makinemizi verdik, son modelini aldık. Bugün, 4 aracımızı daha hizmete sunuyoruz. Allah sıhhat verdikçe siz değerli halkımıza olan hizmetlerimiz sürecek. Biz, daha güzel bir Yenice’yi nasıl ortaya çıkarırız bunu düşünüyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Aldığımız ve hizmete sunduğumuz araçlarla hizmet akışımız hızlanacaktır. Araçların, Yenice’mize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “ dedi.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın bir önceki döneminde araç parkına 6’sı son model olmak üzere 16 araç kazandırılmıştı. 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından bu araçlardan iş makinesi firmaya verilerek 2014 model kepçe satın alındı. Yine, bu 16 araçtan 3’ü günün koşullarına cevap veremediği için hurdaya çıkarıldı. 4 yeni araç belediye garajına kazandırıldı.

Böylelikle Çaylı’nın, geride kalan 65 aylık hizmet döneminde Yenice Belediyesi araç parkına 9’u son model olmak üzere17 araç kazandırıldı. Çaylı, döneminde araç parkının % 71’i yenilendi. Belediye araç parkındaki 24 araçtan 17’si Çaylı dönemlerinde araç parkına kazandırıldı. Ekonomik ömrünü yitiren araçlar hurdaya ayrıldı. Hizmet akışının hızlanması için son model 9 araç, araç parkına kazandırıldı.

Belediye araç parkında bulunan 24 aracın dağılımı şöyle: 6 iş makinesi, 5 kamyon, 3 temizlik aracı, 3 itfaiye, 3 pikap, 2 cenaze nakil aracı, 1 makam aracı ve 1 yol süpürme aracı.

Editör: Haber Merkezi