AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CUMHUR ÜNAL, SEÇİM ÇALIŞMALARINI TEK BAŞINA SÜRDÜRÜYOR


 

ÜNAL “VATANDAŞ İLE VEKİL ARASINDA KİMSE OLMAMALI”


 

cumhur-03.05

 

23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Cumhur Ünal seçim çalışmalarını tek kişilik seçim ekibi ile yürütüyor.

Geçtiğimiz Perşembe günü Eskipazar’da, dün de Karabük’te seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Cumhur Ünal, gerçekleştirdiği tüm seçim çalışmalarını tek başına yapıyor.

Eskipazar’ın merkez pazarı kurulduğu Perşembe günü, Eskipazarlılar ile buluşan Cumhur Ünal’a halkın gösterdiği sevgi, Ünal’ı bir hayli memnun etti.

Pazar yerinde Eskipazar’ın köylerinden gelen vatandaşlarla da buluşma fırsatı bulan Cumhur Ünal, sıkmadık el, hatırını sormadığı vatandaş kalmamasına özen gösterdi. Kimi zaman vatandaşın yol kenarında oturdukları masaya konuk olan Ünal, çayını yudumladı, kimi zamanda gençlerle uzun uzun sohbet etti.

Kalabalık çalışma ekipleri, basın kameraları ve foto muhabirleri gibi aday adayların bilindik ve halkın alışık olduğu görüntülerin tam tersine bir görüntü sergileyen Cumhur Ünal, cep telefonu ile çektirdiği fotoğrafları Facebook hesabında paylaşıyor.

Seçim çalışmaları ile ilgili “Vatandaş ile Vekil arasında kimse olmamalı” diyen Ünal “Biz halkın içinden gelenler olarak, halkın arasında seçim gezilerimizi yaparken samimiyetimizi sergilemeliyiz, diye düşünüyorum. 2007 - 2014 Yılları arasında Milletvekilliği yaptığım dönemlerde de vatandaşların arasında tek başına olmayı hep tercih ettim. Hemşerilerimin gerek Ankara’da, gerekse Karabük’te en kolay ve rahat ulaştığı bir milletvekilliği yaptım. Bana sorununu aktaran hemen hemen herkesin elimden geldiği kadar sorununu halletmeye, talebini yapmaya çalıştım. Halen daha da öyle.” Dedi.

Ankara siyaset ve bürokrat camiasını çok yakından tanıdığını da sözlerine ekleyen Cumhur Ünal “Ankara’da hemen hemen tüm Bakanlıkları, üst düzey bürokrasisini yakından tanıyorum. Karabük’e hizmet noktasında elde ettiğim o birikimimi Karabük’ün yararına kullanmayı çok arzuluyorum.” Diye konuştu.

 



 

Editör: Haber Merkezi