AK PARTİ KARABÜK ESKİ MİLLETVEKİLİ VE ADAY ADAYI CUMHUR ÜNAL TEK BAŞINA KARABÜK’ÜN TÜM İLÇELERİNİ KÖŞE BUCAK GEZİYOR


 

ÜNAL “10 GÜNDE GİTMEDİĞİM TEK BİR İLÇE KALMADI, ZAMAN UZUN OLSA KÖY KÖY GEZECEĞİM”


 

cumhur-unal

 

23. Dönem Karabük Milletvekili ve AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Cumhur Ünal, seçim çalışmalarında tek başına gitmediği tek bir ilçe kalmadı.

Bir hafta, on gün gibi bir sürede Karabük’ün tüm ilçe ve beldelerine giderek, çarşı Pazar gezisi yapan Cumhur Ünal çok ilginç bir seçim çalışması sürdürüyor.

Bir hafta içinde Karabük’ün Safranbolu, Eskipazar, Yenice, Eflani, Ovacık ilçelerine, Yortanpazarı beldesine ve Ovacuma Muhtarlığına giden Cumhur Ünal, gittiği her yerde tek tek dükkanları geziyor. Halkın yoğun olarak bulunduğu kıraathaneleri, lokantaları ve bunun gibi yerleri de boş geçmeyen Ünal, girdiği dükkanların çoğunda kolları sıvıyor.

Fırında ekmek çekiyor, berberde tıraş ediyor, sokaktaki vatandaşın harcını karıyor ve bu anlarını da cep telefonu ile fotoğraflayarak kendi sosyal medyasında paylaşıyor.

Gittiği her yerde halkla çok sıcak bir görüntü sergileyen Cumhur Ünal “Halkımızın içinde olmaya susamışım. İnsanlarımla içi içe olmaya, onlarla sohbet etmeye doyamıyorum. Her gittiğim yerde mutlaka vekilliğim dönemi içinde veya sonrasında bir şekilde yardımcı olduğum insanlar, kendisine yardımcı olduğumu bana hatırlatıyorlar ve bu ben bundan son derece büyük bir mutluluk duyuyorum.” Diye konuştu.

“Bizim insanımızın gözü toktur, bizim insanımız Allah’ın bir selamından, hal hatır sorulmasından, elinin sıkılmasından mutlu olurlar. Bu insanların hizmetinde olmak, Allah’a ibadet etmek kadar önemlidir.” Diyen Cumhur Ünal, Bir hafta on gün içinde tüm ilçelere gittiğini ve yüzlerce insanla sohbet ettiğini vurguladı ve “Aday adaylığım dönemimde gitmediğim tek bir ilçe bırakmak istemedim. Allah nasip eder, Parti yönetimimiz beni aday olarak gösterirse, Karabük’te gitmediğim köy, çalmadığım kapı, elini sıkmadığım, hatırını sormadığım tek bir vatandaş bırakmayacağım.” Diye konuştu.

Vekilliği döneminde vatandaşın en kolay ulaştığı Milletvekili olduğunu da hatırlatan Cumhur Ünal “Halkımıza hizmet etmek bir ibadettir ve bunun yanı sıra da onların Milletvekillerine rahat bir şekilde ulaşmaları gerekir. TBMM’ye Vekil olarak gönderdikleri kişiye çok rahat dertlerini, sıkıntılarını söyleyebilmelidir. Allah şahidimdir, hiçbir vatandaşı vekilliğim döneminde başımdan savmadım ve yine Allah bana Milletvekilliği nasip ederse onların sorunları ile talepleri ile ilgilenmeyi öncelikli görevim olarak göreceğim.” Diye konuştu.

 

CUMHUR ÜNAL'IN YENİCE VE YORTANPAZARI ZİYARETİ


 



 

CUMHUR ÜNAL'IN EFLANİ ZİYARETİ


 



 

CUMHUR ÜNAL'IN OVACIK ZİYARETİ


 



 

CUMHUR ÜNAL'IN OVACUMA ZİYARETİ


 



 

 

Editör: Haber Merkezi