20140912AW191321_012014-2015 Eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte devlet okullarının yanında, özel okullarda da tüm hazırlılarını tamamladılar.

Eğitimde yüksek başarı çizgisi yakalayan ve bunu yıllardır sürdüren Türk Eğitim Derneği (TED) Karabük Koleji de, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi tüm altyapı hazırlıklarını tamamlayarak yeni döneme merhaba dedi.

Yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili bir açıklama yapan TED Karabük Koleji Müdürü Kerim Barçın, yeni dönemde de Karabük halkından büyük destek gördüklerini belirterek “Geçtiğimiz yıl okulumuz büyük bir başarı göstermiştir. Bu başarıda başta idareci arkadaşlarımız olmak üzere öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin büyük katkısı bulunmaktadır. Gerek TEOG, gerek ise üniversite sınavlarında büyük başarılar elde ettik. Bu yıl da aynı başarıyı artırarak devam ettirmek istiyoruz. Başarının öncelikli adresi iyi bir eğitimdir. Bu konuda kendini ispatlamış olan okulumuz, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi öğrencilerimizin ve velilerimizin istekleri de göz önüne alınarak tüm altyapısını yenilemiştir. Çocuklarımızın öncelikli olarak iyi bir eğitim alması bizim için çok önemlidir. Biz TED ailesi olarak bu konuda iddialıyız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi