KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN BAŞKANLIĞI İÇİN KULİS YAPAN H. FERİDUN TANKUT İLE EKÜRİSİ MENAJER BAYRAM UĞURLU, TRANSFERLERİ AYARLAMIŞ BİLE


 

tankut-ohoo

KARDEMİR Karabükspor’un 13 Haziran’da yapılacak olan kongresinde kulüp başkanlığı için günlerdir kulis yapan, fakat şehir halkı tarafından büyük tepki ile karşılanan eski sendikacı H. Feridun Tankut ile geçmişte yanından ayırmadığı futbolcu simsarı Bayram Uğurlu, yeni teknik direktörü ve transfer edilecek futbolcuları ayarlamışlar bile.

Karabükspor’un başına daha gelip gelmeyeceği kesinleşmeyen olarak bildiğimiz Tankut ile ilgili futbol kulislerinde çeşitli söylemler başladı bile.

Geçmişte Karabükspor başkanlığı döneminde kulübe sattığı vasat futbolcular sayesinde köşeyi döndüğü iddia edilen, futbolcu simsarı Menajer Bayram Uğurlu ile birlikte Giresunspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri ile anlaştıkları iddia edilen Feridun Tankut, ayrıca 11 futbolcu ile de transfer görüşmeleri yaptığı konuşuluyor.

2008’de İskenderunspor’un başına Tankut tarafından getirilen Erkan Sözeri, 2007’de Uşakspor’u, ardından da İskenderunspor’u küme düşürmüştü.

erkan-sozeriTankut ve simsar Bayram Uğurlu ile yakın arkadaş olan Erkan Sözeri ile Karabükspor’un teknik direktörlüğü konusunda prensipte anlaştıkları ifade edilirken, şimdiden transfer edilecek 11’e yakın futbolcunun isminin de Bayram Uğurlu tarafından tespit edildiği öne sürülüyor.

Karabük eşrafı “Ticaret Sanayi Odası mı yönetimi kursun, yoksa şu isim mi başa gelsin” tartışmasını yaparken, Feridun Tankut’un transfer edilecek teknik adam ve futbolcuları şimdiden belirlemesi ayrı bir anlam taşıyor.