Karabük’te yapılması planlanan 2 bin 500 kişilik Spor Salonunun inşaat tabelası 3 aydır yerinde ve hala inşaata başlanmadı 


 

tabela-insaatYenimahalle Muhtarı Hüseyin Kıymazarslan, “Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Karabük’e geldiği gün asılan tabeladan sonra kimsenin uğramadığını belirterek, bir ay içinde temeli atılacağı söylenmişti ama o günden sonra uğrayan yok. Demek ki yetkililer ilgilenmiyor. DDY Müteahhidine ait şantiyenin kaldırılacağı ve ondan sonra spor salonumuzun temelinin atılmasını mahalle halkı olarak bekliyoruz” dedi.

Yeni Mahalle halkı olarak Makas başına zamanında hastane yapılması için talepleri olduğunu ancak bu taleplerinin karşılanmadığını anlatan Muhtar Kıymazarslan, “3 aydır ne devlet demiryolu rayları kalktı. Ne de DDY Müteahhidine ait şantiye kalktı. Her şey tabela dikildiği günkü gibi duruyor. Yetkililer de açıklama yapmıyor. Hiç ilgilenen olmayınca vatandaşlarımızda yapılacak mı yapılmayacak mı diye tereddüt içine giriyor. Bir an önce inşaatın başlamasını bekliyoruz.” diye belirtti.