AK PARTİ’NİN 2014 YILINDA Kİ YEREL SEÇİMLERDE KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK MEHMET CEYLAN’IN İSMİ GÜÇLENİYOR


 

ANKARA KULİSLERİNDE MEHMET CEYLAN’IN KARABÜK İLE İLGİLİ AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA GÖRÜŞECEĞİ YÖNÜNDE SÖYLEMLER VAR


 

ceylan-surpriz-aday-1


2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti kaybettiği Karabük Merkez İlçe Belediye Başkanlığı’nı almak için, Rafet Vergili’nin karşısına güçlü bir aday çıkarma peşinde.

AK Parti’nin Karabük Belediye Başkan Adaylığı için Dursun Altıparmak, Emin Demir, Kemal Karadeniz, Özcan Büyükgenç, Pehlivan Baylan, Hüseyin Erer ve Niyazi Güneş gibi isimler kamuoyunda konuşulurken, siyasetin merkezi Ankara’da kartlar farklı açılıyor.

Ankara’da Karabük ile ilgili kulislerde Safranbolu Belediye Başkanlığı ve 2 Dönem Karabük Milletvekilliği yapan, şimdi de Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Ceylan’ın ismi geçiyor.

Karabük’ü her yönüyle çok iyi tanıyan, deneyimli politikacı Mehmet Ceylan’ın yerel seçimler noktasında Karabük ile ilgili Erdoğan’la önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı belirtiliyor.

AK Parti’nin Karabük Belediye Başkan Adaylığında, Ceylan’ın ismi Karabük kulislerinde hiç telaffuz edilmezken, siyasetin merkezi olan Ankara kulislerinde ise en güçlü adayın Mehmet Ceylan olacağı yönünde görüşler beyan ediliyor.

Mehmet Ceylan’ın da böyle bir girişime sıcak baktığı takdirde, kesin aday olabileceği ifade ediliyor.

 

Editör: Haber Merkezi